Що можна готувати в барбекю комплексі?

Категорії

Якщо у вас є заміський будинок або дача, то ви обов'язково повинні обзавестися барбекю - багатофункціональним, зручним та незамінним кулінарним пристосуванням. Найкраще купувати пічний комплекс барбекю - в ньому ви зможете приготувати набагато більше оригінальних страв, крім того, подібна будова виглядає дуже солідно та благородно.

Існують барбекю комплекси з казаном, тандиром, коптильнею. Якщо ж робити його під замовлення, то ви зможете обладнати його будь-якими вогневими точками - варильною поверхнею, духовкою, самоваром, російською піччю та т.п.

Переваги барбекю комплексів: 

  1. У пічному комплексі ви можете готувати одночасно декілька страв, що дозволяє скоротити час приготування їжі та дає можливість більше часу приділити рідним або просто насолоджуватися відпочинком.
  2. Найчастіше барбекю з декількома вогнищами обладнується різноманітними корисними доповненнями, наприклад - поличками для посуду та кухонного інвентарю, шафками для зберігання вугілля, дров, різних засобів по догляду за вогнищем і димарем.
  3. Габаритні печі мають досить гарний, оригінальний дизайн та розкішний вигляд. Використання натурального каменю для облицювання надає їм солідності та вдало вписує в будь-який ландшафт.

Що можна приготувати в барбекю комплексі?

У пічному комплексі барбекю ви зможете готувати найрізноманітніші страви, які саме - залежить від того, які вогневі точки будуть в ньому групуватися. На сьогодні величезною популярністю користуються коптильні з нержавіючої сталі - в них можна не тільки коптити м'ясо та рибу, а ще й запікати овочі, які будуть мати незрівнянний аромат.

У печі барбекю також може бути встановлена ​​хлібопічка, духовка та піч для випікання піци. Таке багатофункціональне пристосування стане незамінним для будь-якого будинку, особливо якщо ви плануєте відпочивати за містом довгий час сім'єю або великою компанією. Таким чином, ви зможете радувати близьких вам людей свіжим хлібом та смачною піцою хоч кожен день.

У печі, обладнаної казаном і тандиром, можна приготувати вишукані східні страви: лагман, люля-кебаб, чакапулі, смачний плов. Ви зможете також зварити чудову юшку, стушкувати баранячі реберця, зробити овочеве рагу, запекти буженину, ковбаски та багато інших страви, які обов'язково оціните і ви, і ваші гості.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину