Скло для біокаміну

Категорії

Конструкція біокаміну, незалежно від його типу і моделі, передбачає наявність скла. Воно необхідне для захисту внутрішньої частини пристрою, а також захищає людину від опіків і загоряння усередині приміщення. Також скло захищає камін від протягів і не дає згаснути вогню. Скло в біокамінах не темніє, так як при його горінні не виділяється сажа, гар і кіптява

Різновиди стекол для біокамінів:

  1. Стандартне товсте скло із зеленою крайкою. У більшості випадків використовуються скла товщиною не менше 4 мм. Довжина, висота і форма можуть бути самими різними в залежності від конкретної моделі каміна.
  2. Скло "OptiWhite" - зовні воно відрізняється від стандартного кромкою, в даному випадку вона буває білою, що дає можливість її застосовувати для моделей без додаткового корпусу з боків. Таке скло виглядає естетичніше, але технічними характеристиками від звичайного воно нічим не відрізняється.
  3. Загартоване скло. Процедура загартовування забезпечує склу велику міцність, що простежується навіть на ефекті розбивання. Звичайне скло розсипається на безліч дрібних осколків, тоді як загартоване на кілька великих шматків. Крім цього, стійкість до жарким температур у загартованого скла значно вище.
  4. Жароміцне скло - стемалит. Таке скло також проходить загартування, але його термостійкі характеристики значно вище. Розміщується стемалит тільки на задню стінку в габаритних моделях. Воно може бути чорного або будь-якого іншого кольору, але не прозоре. У камінах з таким склом полум'я відбивається від його поверхні і створюється ефект дзеркала.
  5. Тоноване скло чорного відтінку - аналог стемаліта, але стоїть на порядок дешевше від оригіналу. Розміщується також виключно у вигляді задньої стінки, що виключає прямий контакт цього елемента з відкритим вогнем.

Використання скла у біокамінах придає йому незвичайний зовнішній дизайн і дозволяє милуватися красою вогню з будь-якої точки приміщення. Крім цього, скло значно збільшує тепловіддачу, що дозволяє навіть невеликому вогню від горіння спирту швидко прогрівати кімнату будь-якої площі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину