Барбекю

Категорії

Барбекю - це спеціальна решітка для шашлику, на якій готують смачні страви з м'яса, риби і овочів. Барбекю являє собою ємність прямокутної або круглої форми, зверху якої розташовується решітка. Зазвичай у верхній і нижній частині ємності розташовуються отвори, завдяки яким регулюється потрапляння повітря всередину.

У багатьох моделей є кришка, яка забезпечує якісне і рівномірне прожарювання продукту. Користуватися барбекю дуже просто - на дно ємності укладаються вугілля або дрова, розпалюються, а зверху встановлюється решітка з продуктами. У різноманітті моделей барбекю легко заплутатися і зробити невигідну покупку, тому важливо вибирати за такими параметрами:

  1. Матеріал корпусу - впливає на довговічність придбаного барбекю. Найкраще чавун або кераміка, матеріали міцні та які володіють хорошою теплопровідністю.
  2. Регулювання температури - у багатьох барбекю в наявності є термометр, за допомогою якого зручно стежити за ступенем прожарювання продукту.
  3. Можливість транспортування - важливий фактор. Для використання барбекю в одному постійному місці підійде стаціонарний агрегат. Але якщо ви хочете брати його з собою на природу, більше підійде мобільний гриль, який легко перевозити в автомобілі.
  4. Площа решітки безпосередньо пов'язана з кількістю бажаних порцій.
  5. Вага і габарити барбекю так само впливають на способи транспортування. При купівлі мобільного барбекю обов'язково перевірте, чи поміститься він у вашу машину.

Якщо ви не можете визначитися з вибором і у вас є питання - зверніться в наш магазин, ми завжди раді допомогти.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину