Догляд за вбудовуваним біокаміном

Категорії

Наростаюча популярність біокаміну пояснюється його унікальними характеристиками, простотою в обігу і здатністю створити неповторний затишок домашнього вогнища. Крім цього, біокамін не вимагає монтажу димоходу, тому підходить для квартири, а для його установки не потрібно спеціального дозволу від органів по пожежної безпеки.

Біокамін - екологічний і безпечний агрегат, який створює реальне полум'я, але не виділяє шкідливі речовини, однак і для його установки є певні вимоги.

Для безпечного використання біокаміна необхідно дотримуватися кількох простих правил:

  • Камін необхідно розташувати в просторому і добре провітрюваному приміщенні, так як накопичений в результаті горіння біоетанолу вуглекислий газ може викликати головний біль.
  • Не можна залишати працюючу техніку без нагляду, особливо на довгий час.
  • Поблизу біокаміну не повинні знаходитися легкозаймисті предмети.
  • Заборонено розміщувати каністру з біопаливом поруч з каміном.
  • Не можна додавати біоетанол в працюючий паливний бак - спершу погасіть полум'я, дайте час для охолодження пальника, і тільки потім доливайте пальне.

Також необхідно періодично протирати накопичений пил з верхньої частини каміна. Бажано це робити за допомогою тканини з мікрофіброю. А скляні елементи, якщо такі є в вашому агрегаті, необхідно протирати, застосовуючи спеціальні миючі речовини. Крім цього, необхідно регулярно промивати пальник паливного блоку гарячою водою та іноді користуватися спеціальним очисним засобом для металовиробів. Після повного висихання потрібно повернути деталь назад і можна заново користуватися. Пам'ятайте, що будь-які дії з біокаміном необхідно проводити, коли агрегат не працює, тому перед будь-якими маніпуляціями переконайтеся, що полум'я не горить, а сам паливний бак встиг охолонути.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину