Стаціонарні мангали

Категорії

Сучасну дачу або приватний будинок вже неможливо уявити без мангала.

Стаціонарний мангал - це не просто коробка з цегли, де готується шашлик. У даній конструкції розташований димар, в якому можна зробити полички для гриля. Більш складні моделі можуть мати в наявності додаткові робочі поверхні, духовки та коптильні. В такому мангалі можна одночасно готувати велику кількість страв.

Вибір місця для установки стаціонарного мангалу - важливий етап. Пристрій мангала дозволяє встановити його навіть всередині будинку, але з міркувань безпеки і зручності краще зробити це на присадибній ділянці. Стаціонарний мангал неможливо перенести в інше місце, тому місце установки треба підібрати вибирати зручне і що вписується в дизайн ділянки.

Важливий фактор при виборі місця установки мангала - рівна поверхня. Мангал краще будувати на заздалегідь вирівняній підставі з вогнетривкої цегли або бетону. Дим може заважати відпочиваючим або сусідам, тому обов'язково необхідно враховувати напрям вітру. Прекрасний варіант для того, щоб дим піднімався вгору і не задимлював ділянку - димохід. Для максимальної зручності місце необхідно підібрати так, щоб мангал знаходився близько як до дому, так і до місця відпочинку.

Установка стаціонарного мангалу дозволить насолоджуватися смачними стравами круглий рік, а також прикрасить вашу присадибну ділянку.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину